Starity

Jonathan Saunders élvezi a munkájával járó stresszt

2014. március 06. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki azt gondolja, hogy Jonathan Saunders túl keménynek vagy éppen stresszesnek találja munkáját – az bizony téved, ugyanis a divattervező élvezi a felhajtást.

hirdetés
Jonathan Saunders élvezi a munkájával járó stresszt

A már számtalan kollekcióval rendelkező és minden évben megújúló Jonathan Saunders nem utálja, sőt élvezi a munkájával járó stresszhullámokat, és a határidős feladatok tették azzá a felelősségteljes emberré, aki.

„Imádom a munkám. Másképp nem ülnék éjfélig a munkahelyen, ha nem ez lenne életem értelme” – mesélte a Grazia magazinnak, majd hozzátette – „Ez nem az, amit muszáj, hanem amit akarok. Szeretem a stresszt és olyan dolgokat csinálni, amik talán nem sikerülnek elsőre, de javíthatok rajtuk.”

Minden évben egy 15-20 fős csapatot kap, és mindig két női, két férfi, valamint két elő-kollekción dolgozik. Felfedte, hogy milyen témával készül az idei őszi/téli szezonra: „Jelen pillanatban a gonoszság a főbb téma. Arról szól, hogy meglásd abban a szépet, ami alul van értékelve. Egy lényegében vicces dolog, amivel játszol, miközben luxussal dolgozol.”

„Imádom a bemutatókat. Ekkor tudod igazán megszólaltatni azt, amin keményen dolgoztál, ilyenkor tudsz szabad utat adni az ötletednek. És amikor próbálsz valami kreatívat csinálni, nagyon fontos.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek