Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry meglepetéssel szolgált japán rajongói számára, Lea Michele új legjobb barátnőt szemelt ki magának, Cher Lloyd bejelentette új albuma érkezését, Avril Lavigne pedig frizurát újított!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Justin Bieber még nincs túl Selena Gomezen

Bár se veled, se nélküled kapcsolatuktól sokan már a falra tudnának mászni, úgy tűnik, Jelenának még mindig nincs vége – legalábbis Bieber részéről, ugyanis a minap feltöltött egy képet Selenáról Instagram-profiljára, amihez következőket írta: „A legelegánsabb hercegnő a világon”.

A rajongóknak természetesen több sem kellett, rögtön elkezdtek kombinálni, hogy a sztárpár újra együtt van, de az utálkozók is hamar feltűntek a színen, akik nem rejtették véka alá nem éppen kedveskedő véleményüket a nem éppen mindennapi kapcsolatról.

*

Jennifer Lawrence legjobb barátnője akar lenni Lea Michele

A Glee sztárja teljesen odáig van J-Law-ért, és bár még nem találkoztak személyesen, erre minél előbb sort szeretne keríteni.

„Imádom őt és mindent, amit csinál. Hihetetlen lány! Ha találkozok vele, annyit mondok majd neki, hogy »Legyünk legjobb barátnők«. Lehet, hogy spontán össze is jönne ez, mivel úgy érzem, hogy nagyon hasonlítunk egymásra – osztotta meg tervét nevetve Lea.

*

Japán rapperrel dolgozzott együtt Katy Perry

Néhány napja jelent meg az énekesnő legújabb slágerének, a Dark Horse-nak új verziója, melyben Juicy J helyett egy japán rapper, Tee hangja csendül fel.

„Imádott japán rajongóim, tetszik a meglepi, Tee-vel közös Dark Horse?” – csiripelte a Twitteren Katy, majd hozzátette, hogy már az iTuneson is elérhető az új változat.

*

Visszatért a Skrillex-frizurához Avril Lavigne

Nem csak Demi Lovato került közelebbi kapcsolatba a nullás géppel a tegnapi nap folyamán, hanem a kanadai énekesnő is, aki már nem először nyíratta le oldalt haját.

Új frizurájáról természetesen azonnal megosztott egy fotót Facebook-oldalán, melyen fodrászával pózol, a kommentek többsége azonban arról tanúskodik, hogy a rajongók tetszését nem igazán nyerte el kedvencük újítása.

*

Májusban érkezik Cher Lloyd új albuma

Néhány órája jelentette be a brit X Factor felfedezettje, hogy május 27-én kerül a boltok polcaira második lemeze, ami a Sorry I’m Late címet kapta, ám az iTuneson már március 17-től előrendelhetővé válik majd.

Továbbá azt is elárulta, hogy jövő szombaton, március 15-én debütál a Sirius XM rádióállomáson vadonatúj dala, a Sirens, de elmondása szerint még számíthatnak a rajongók meglepetésekre az elkövetkezendőkben.

*

Szőke lett François Arnaud

A Borgiák sztárja a minap mutatta be Instagram-profilján szöszi frizuráját: a színész legújabb filmje kedvéért festtette át a haját, melyet Finnországban forgat. A 2015-ben bemutatásra kerülő kanadai, finn, francia, német és svéd koprodukcióval készülő filmben szerepet kapott Lucas Bryant és Patrick Bauchau is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek