Starity

Aaron Carter vissza akarja kapni Hilary Duffot

2014. március 06. 21:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aaron Carter és Hilary Duff még tinédzserkorukban alkottak egy párt, viszont most, hogy Hilary házassága véget ért, Aaron elmondta, hogy vissza szeretné őt kapni.

hirdetés
Aaron Carter vissza akarja kapni Hilary Duffot

Hilary Duff és Aaron Carter még fiatalkorukban estek egymásba és akkoriban egy ideig egy párt alkottak. Januárban kiderült, hogy a színész/énekesnő 3 éves házassága véget ért Mike Comrivela, és ennek lehetőségét megragadva, Aaron elmondta, hogy vissza szeretné őt kapni.

„Időm nagy részét azzal töltöm, hogy visszaszerezzem őt. Nem érdekel, hogy egyesek mit gondolnak” – tweetelte Aaron, később pedig kifejtette, hogy bánja azt, amikor megcsalta Hilaryt akkoriban egyik legjobb barátnőjével, Lindsay Lohannel.

„A tizenharmadik születésnapomon kezdtem el Hilaryvel járni. Úgy egy-másfél évig voltunk együtt, majd megismertem Lindsay-t, és elkezdtem vele járni. Miután rájöttem, hogy mekkora baklövést követtem el, visszamentem Hilaryhez, ám mégis a csábítás rabja lettem, és megcsaltam őt” – mesélte Aaron.

A színész-énekes azt is közétette, hogy nagyon sajnálja, amiért Hilaryt ennyire megbántotta, és elmondta, hogyha tehetné, visszaforgatná az időt is: „Tudom, hogy miattam összetört teljesen a szíve, és ezt nagyon, de nagyon sajnálom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek