Starity

Khloé Kardashian vásárolta meg Justin Bieber házát

2014. március 08. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-lány megszabadította a szomszédokat a hangosan bulizó tinitől, így tehát a ház mely, a The Oaks közösségben található, mostantól Khloé ingatlanjai közé tartozik.

hirdetés
Khloé Kardashian vásárolta meg Justin Bieber házát

Miután több szomszédjával is összetűzésbe keveredett a kanadai popsztár, a tavalyi év folyamán eladásra kínálta a The Oaksban található ingatlanját. A büszke új tulajdonos a már műsorvezetőként is debütált Khloé Kardashian.

Miután Justin megdobálta szomszédja házát tojásokkal, így 20 ezer dollárnyi kárt okozva, sokan úgy gondolták, nem sülyedhet mélyebbre, azonban sikerült neki, ugyanis drograzziát tartottak nála, melynek során készültek a ház minden pontjáról képek, amiket mostanra már töröltek.

A közösség szerint Justin megsértette mindazon pontokat, amik elsőbbséget élveznek The Oaksban. „A nyugalom és a magánélet a közösség főbb előnyei, amiket Mr. Bieber megsértett, így cselekednünk kellett és feljelentést tettünk ellene” – mondta Fred Gaines, a közösség polgármestere.

Justin jelenleg Atlantában bérel egy ingatlant, de szándékozik egyet vásárolni is, és végleg odaköltözni, ám veszélyes is lehet ez ránézve, mivel Georgia államában a fű használata tilos, és köztudott, hogy a tinisztár kedvenc „barátja”.

Khloé jelenleg még nem szándékozik beköltözni, csak miután sikerült eladni a férjével vett közös házat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek