Starity

Miley Cyrus visszavágott Katy Perrynek

2014. március 08. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majdnem háborút szítottak Katy Perry szavai, amiben Miley nyelvéről támadtak kétségei. Katy nemrég egy ausztrál műsorban beszélt a kettejük között elcsattant csókról.

hirdetés
Miley Cyrus visszavágott Katy Perrynek

Bár Katy Perry is tudja, milyen egy lánnyal csókolózni, mivel első nagysikerű slágere is erről szól, elmondta, hogy kétségei vannak az egyre lázadóbb Miley Cyrus nyelvével kapcsolatban.

Miley Cyrus akkor csókolta meg a Dark Horse énekesnőjét, amikor ő részt vett Bangerz turnéjának Los Angeles-i koncertjén. Katy nemrég elmondta egy ausztrál műsor során, hogy ellökte a lányt, amikor az beljebb merészkedett: „Jobb lenne tudni, hogy merre is járt az a nyelv. De mi nem tudjuk. Annyira egy becstelen nyelv.

Persze a minden lében kanál Miley sem hagyta ezt annyiban, ugyanis visszavágott az énekesnőnek, méghozzá nem éppen illedelmes módón: „Csajszi, hogyha annyira aggódsz, hogy merre járt a nyelvem, akkor jobb, ha az ex-pasidra gondolsz, hogy az övé hol járt. Majd azt is hozzáadta, hogy ne tegyen úgy, mint egy szentfazék: Ne tégy úgy mintha te nem élvezted volna ezt.

Bár a koncert után úgy tűnt, hogy minden rendben van kettejük között, hiszen Katy egy képet is készített Miley nyitott szájáról, amihez azt fűzte hozzá, hogy Imádlak Miley Cyrus, ez mégsem bizonyult be az írások alapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek