Starity

Aaron Paul újabb sorozatszerepet kaphat

2014. március 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kemény motorosok készítője, Kurt Sutter Aaront akarja a show hetedik évadába.

hirdetés
Aaron Paul újabb sorozatszerepet kaphat

A Kemény motorosok (Sons of Anarchy) című sorozat készítője, Kurt Sutter már a hetedik, egyben utolsó évadon dolgozik a stábbal, és új szereplőket keres.

A Deadline értesülései szerint a Breaking Bad sztárját, Aaron Pault szeretné megszerezni magának – ezt egy twitteres kérdezz-felelek során is megerősítette, amikor egy rajongó megkérdezte: ha választhatna, kit szerződtetne le a sorozatra. „Jó móka lenne Aaron Paullal dolgozni a sorozaton”írta, a portálnak pedig elmondta, már beszélt a színésszel a terveiről.

Bár Aaron maga is nagyon szereti a Kemény motorosokat, az elkövetkezendő hónapokban igencsak elfoglalt lesz, hiszen március 13-án kerül bemutatásra legújabb filmje, a Need for Speed, majd az Exodus, a Triple Nine, a Fathers and Daughters, a BoJack Horseman is a mozikba kerül, továbbá esélyes, hogy a Breaking Bad spinoffjának, a Better Call Saulnak egyik visszatérő szereplője legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek