Starity

Férjhez ment Ayumi Hamasaki

2014. március 08. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop császárnője, Ayumi Hamasaki másodszor mondta ki a boldogító igent. Az örömhírt blogján osztotta meg rajongóival.

hirdetés
Férjhez ment Ayumi Hamasaki

Március harmadikán maga az énekesnő hivatalos blogján, a Team Ayun keresztül újságolta el az örömhírt, hogy férjhez ment. A blogon Friss házasok☆ címmel ezt írta rajongóinak: „Ma kezdődik el számomra a házasélet. Kedves rajongóimnak a TA-n.”

A pár még februárban kötötte össze életét az Egyesült Államokban. Ayu édesanyja intézte a papírokat Japánban, hogy ott is hivatalos legyen házasságuk. Az aranytorkú énekesnő Los Angelesbe repült, s azt tervezi, hogy onnan fogja folytatni munkáját.

Az eljegyzésre még tavaly decemberben került sor, majd egy hónappal később az a hír járta, hogy Ayumi terhes, amit az énekesnő egy közeli barátja cáfolt, ám Ayu nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban. A pár 2012 szilveszterén találkozott egy barátjuk partiján, s tavasszal kezdtek el randizgatni. Sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek