Starity

Sztárok és kutyák

2010. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dögönyöznivalóan édesek! Most kiderül, miért bolondul négylábú kedvencéért néhány fiatal sztár.

hirdetés
Sztárok és kutyák
Fotó: Ashely Tisdale / Instagram

Ashley Tisdale

Leáldozóban van Ashley csillaga? Lassan kezdhet aggódni! Máltai pincsi–uszkár-keverék kutyáját, Mauit ugyanis egyre többen kedvelik, már saját rajongói oldala is van a neten.
Ashley sportosan fogja fel a dolgot: „Amíg Maui nem cseni el tőlem a filmszerepeket, és nem előz meg a slágerlistákon, addig minden oké!”

Miley Cyrus

Kutya, macska, ló – a Cyrus-klán imádja az állatokat. Miley szíve főként Bunnyért, a máltai pincsiért dobog hevesen, őt mindenhová magával viszi. De Bunny nem mindig viselkedik jól: 2008 áprilisában elszökött, csak hosszas keresés után találták meg Malibu Beachen. Azóta Miley még jobban figyel kedvencére. „Soha nem vesztem szem elől!”

Selena Gomez

Selena meg van bolondulva Willie-ért, a négyéves csau–labrador-keverékért. Ő a legnagyobb négy kutyája közül (a többi kutyája neve: Fina, Wallace, Chip), és egyben a legkedvesebb számára. A szomszédoktól örökbe fogadott Willie nagyon aranyos, és megvédi a gazdiját a tolakodó rajongóktól.

Kellan Lutz

A New Moon vegavámpírja a valóságban nem enne állatokat, és igazi gondoskodó gazdi, aki rajong a kutyájáért. Kola nem túl kicsi, de nagyon aranyos, és imád mozogni, pont, mint a gazdája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek