Starity

Katie Holmes már feminista

2014. március 08. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Elle magazin áprilisi számának címlapfotózásával kapcsolatban készült interjú a 35 éves szingli anyukával.

hirdetés
Katie Holmes már feminista
Fotó: Thomas Whiteside/Elle UK

A fiatal, ártatlan lány, akit egykor a Dawson és a haverok című sorozatban alakított, fiatal nővé érett. Katie Holmes élete döntő pontjához érkezett, amikor való életében kellett meghoznia azt a súlyos döntést, hogy magára vállalja a szingli anyuka szerepét.

A brit Elle magazin áprilisi számának címlapján szereplő színésznő az interjúban elárulta, hogy mi az, ami igazán fontossá vált az életében: „A munkám, anyaként az, hogy a lányomnak minden pillanatban azt az érzést nyújtsam, hogy szeretik és támogatják. Hogy most ki és hogy a jövőben kivé lesz, az két teljesen külön dolog.”

Katie nőiességének új oldalát mutatja meg a világnak: „Tapasztalataink a nagy és egész megértéséhez vezetnek. Tudom, hogy mi fontos az életben. Három nővérrel és egy báttyal nőttem fel. A nők iránt mindig a legnagyobb tisztelettel voltam.”

„Tudok azonosulni azokkal az emberekkel, akik keményen dolgoznak. Azonosulni tudok sok másik nővel. Azok az emberek inspirálnak, akik ha igazán akarnak valamit, harcolnak érte” – nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette: „Van büszkeségem és nem gondolom, hogy a feminizmus szónak komplikáltnak kell lennie.”

Hogy ilyen hosszú idő után visszatérjen régi szerepéhez mint Joey Potter (Dawson és a haverok), az időközben 35 éves színésznő nehezen tudja elképzelni: „Azóta a világ sokat változott. Az ártatlanság volt a sorozat esszenciája. Az első szerelemről és csalódásról szólt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek