Starity

Ariana Grande a Fehér Házban énekelt

2014. március 08. 14:02   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande az elmúlt napon talán élete legmegtisztelőbb felkérésén vehetett részt, ugyanis a Fehér Házban énekelt az elnök és a First Lady előtt.

hirdetés
Ariana Grande a Fehér Házban énekelt

Ariana Grande karrierje hivatalosan is a csúcson van. Többmilliós eladások, több millió rajongó és több millió dollár – úgy élvezheti az életet akár a „nagyok, mégis van, ami a földön tartsa, ez pedig nem más, mint a családja és a barátai.

Ők azok, akiket mindig, mindenhová magával visz, nehogy kimaradjanak abból a sok jó dologból, ami vele történik, Ari pedig már számos országot megjárt és már rengeteg rendezvényen lépett fel. Legutóbb például a Women Of Soul: In Performance-en énekelhetett nem másnak, mint Amerika elnökének, Barack Obamának és a First Ladynek, nem máshol, mint a Fehér Házban.

Ariana színpadra lépéskor nagyon ideges volt, amit ki is jelentett, majd hogy oldja a feszültséget, megkérdezte az elnöktől és feleségétől, hogy „Mi a helyzet? Hogy vannak?, ezzel megnevettetve Obamát, ezután pedig bele is vágott a közepébe. Három dalt énekelt: Whitney Houstontól az I Have Nothingot, saját szerzeményét, a Tattooed Heartot és végül pedig a Proud Maryt Tina Turnertől. Az előadás végén pedig egy ölelést is kapott a First Ladytől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek