Starity

Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?

2014. március 08. 19:07   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még mindig nincs vége Selena Gomez és Justin Bieber drámájának. Már lassan egy éve tart a pár se vele, se nélküle kapcsolata.

hirdetés
Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?

Selena Gomez és Justin Bieber szerelmi drámáját 2011 óta követi az egész világ. Már akkor nagy port kavart a két fiatal egymásra találása, hiszen sokan a rajongók közül sem pártolták a kapcsolatukat. 2013 januárjában azonban szakítottak sokak bánatára, vagy éppen örömére.

Most viszont úgy tűnik, újra egymásra találtak, hiszen a párt nemrég Dallasban látták: együtt vásároltak és ebédeltek a városban, amit még az étterem tulajdonosa is megerősített! Később betértek egy Starbucksba és egy virágboltba is – az E! Online szerint Selena a szombati koncertje miatt utazott a helyszínre, majd Justin is utánament.

Csütörtökön egyébként nyilvánosságra hozták Bieber tesztjének eredményeit – amelyet még akkor végeztek, amikor január 23-án ittasan, lejárt jogosítvánnyal vezetett. Kiderült; nemcsak alkohol, hanem marihuána és Xanax hatása alatt állt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek