Starity

Ashton Kutcher eljegyezte Mila Kunist!

2014. március 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja az egész világot bejárta a hír, miszerint Demi Moore exe, Ashton Kutcher megkérte csodaszép barátnője, Mila Kunis kezét, melyet mi sem bizonyít jobban, mint egy hatalmas gyémántgyűrű.

hirdetés
Ashton Kutcher eljegyezte Mila Kunist!

Mila és Ashton 2012 áprilisa óta alkotnak egy párt és bár kapcsolatuk eleinte nagy port kavart, mára mindenki megbékélt a helyzettel. Alig egy héttel ezelőtt pedig Milát édesanyjával való vásárolgatás közben kapták lencsevégre egy hatalmas gyémántgyűrűvel bal gyűrűsujján.

„Ashton és Mila már beszéltek róla, hogy csendben össze kéne házasodniuk. Hihetetlenül boldogok együtt” – nyilatkozta egy Ashtonhoz közel álló barát még decemberben a People magazinnak, és úgy tűnik, nincs is már messze az a bizonyos nagy nap.

„Ashton nagyon szeret utazgatni, akárcsak Mila, így rengeteg új helyen megfordultak együtt mostanában és mindkettejüket ugyanazok a célok vezérlik: azt tervezik, hogy egy ideig külföldön élnek majd. Úgy tűnik, nagyon sok közös van bennük és ez segít megerősíteni a kapcsolatukat” – állítja egy benfenntes.

Nem is csoda, hogy a pár így rá van kattanva a lagzira, ugyanis míg december elején Mila testvérének, Michaelnek az esküvőjén vettek részt; addig néhány hétre rá Ashton családjánál töltötték az ünnepeket, majd Ashton testvérének esküvőjén vettek részt. Már nincs is akadálya a násznak, hiszen két év válási procedúra után tavaly novemberben mondták ki hiatalosan Demi Moore és Ashton Kutcher válását.

Gratulálunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek