Starity

Úton van Christian Bale második babája

2014. március 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy az öröm a Bale családban, hiszen Christian Bale felesége, Sibi második gyermeküket hordja a szíve alatt.

hirdetés
Úton van Christian Bale második babája

Christian és Sibi 2000-ben kötötték össze hivatalosan életüket, és azóta is boldog házasságban élnek és egyetértésben nevelik 2005-ben született lányukat, aki nemsokára egy kistestvérrel gazdagodik majd.

„Az utóbbi néhány évben azzal töltöttem a legtöbb időmet, hogy animációs filmeket néztem a tévében a lányommal. Mindent szeretek, amit ő szeret. (...) Megtaláltam a darabjaimat benne, és ez a legkülönlegesebb dolog számomra most: ülni a lányom mellett és filmet nézni” – nyilatkozta a színész 2010-ben az Esquire magazinnak.

Március 2-án Chistian Sibi társaságában lépett a színpadra a 86. Academy Awardson, és Sidi már akkor is nehezen titkolhatta várandósságát, hiszen a testhezálló gyönyörű ruha alatt már láthatóan gömbölyödik a pocakja.

„A feleségem és én úgy néztünk egymásra, mintha ezt mondanánk: 'Ó, Istenem, tényleg megtettük?' Igen, meg!” – mondta nevetve a színész.

Sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek