Starity

Danny DeVito: „Túlzásba vittem a csajozást”

2014. március 10. 15:03   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beszól, iszik, de imádjuk a Felhőtlen Philadelphia sztárját, Danny DeVitót.

hirdetés
Danny DeVito: „Túlzásba vittem a csajozást”

Danny DeVito köpcös és büszke rá. Az olasz származású színész karrierje során játszott főgonoszt a Batmanben, Arnold Schwarzenegger ikertestvéreként is láthatták már a nézők, a valóságban azonban mindkettőtől távol áll a sztár. Ő az, aki részegnek játssza magát interjúkon, vállalja, hogy kollégáival nem jön ki jól, de azért a tévézésért bolondul. A Felhőtlen Philadelphiában még ennél is őszintébb és ércesebb humorú szoknyapecért alakít.

A Comedy Central március 14-én bemutatja a sorozat 8. évadát, melyben Danny újra elemében lehet, kedvenc ír pubunk tulajai pedig maximumra járathatják az egoizmusban dagonyázó megbotránkoztatást.

„Álmos voltam és olyankor elég furán viselkedem – mentegetőzött Danny DeVito, akit ország-világ meggyanúsított azzal, hogy részegen adott interjút az egyik hírtelevíziónak és kezdett ki annak szőke riporternőjével – csak víz volt a sörös dobozban, hisz épp forgattunk. Általában akkor veszem elő a keményebb humorom, ha rajtam viccelődnek. A kolléganő pedig azzal kezdett, hogy ritkán találkozik olyan férfival, akit szó szerint lenézhet” – tette hozzá a Felhőtlen Philadelphia sztárja, aki saját bevallása szerint jól tud azonosulni karakterével. Talán túl jól.

„Nagyszerű figurát játszok a sorozatban, Frank egy igazi nőcsábász. Most már nejem van és családom, de régebben mindig bajba kerültem amiatt, hogy túl sokat csajoztam. Imádom a nyarat, amikor mindenki rövid szoknyát hord, és olyankor bizony néha el is veszítettem a fejem” – Danny a sorozatba a második évadban csatlakozott, amikor még a nézettséggel küszködött a széria, azóta azonban igazi kultusznak örvendhet a produkció, részben a színész jó teljesítményének köszönhetően.

A Felhőtlen Philadelphia egy olyan baráti társaságról szól, akik nem is igazán barátok. Igazi bunkók, akik kiszúrnak egymással, azon nevetnek, hogy korosabb haverjuk Frank időről időre megpróbálja felkötni magát, ráadásul rasszisták is. Bár ez utóbbit erősen tagadják.

„Nem igazán vagyok jóban a többiekkel. Persze, eljárunk eseményekre, feliszunk mindent, amit csak az asztalon találunk. Aztán fotózkodunk, hülyéskedünk egyet és mindenki megy a dolgára” – vallotta be nemrégiben DeVito, aki kifejezetten büszke arra, hogy a sorozatban félmeztelenül is megmutathatta már magát a közönségnek.

A Comedy Central egyik legmerészebb szitkomja, a Felhőtlen Philadelphia nyolcadik szezonja március 14-én 23.30-kor jelentkezik a humorcsatornán. Az elborult poénokat előre borítékolhatjuk. Megtalálni Hitler elveszett festményét? A sorozat kocsmatulaj főhősei nem ismernek lehetetlent. Főleg, ha egymást kell eltaposni a győzelemért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek