Starity

Jenifer: „A fiam apja sok mindent megtanított nekem”

2014. március 12. 12:12   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A franciák szeme előtt nőtt fel, Jenifer napjainkban a popzene egyik meghatározó személyisége. 2002-ben megnyerte a Star Academy tehetségkutatót, majd olyan slágerek révén ismerte meg őt újra a közönség, mint az Au soleil, Donne-moi le temps és a Je danse.

hirdetés
Jenifer: „A fiam apja sok mindent megtanított nekem”

Bár a Star Academyt annak idején megnyerte, meglepő módon Jenifer nem titkolja, hogy ha 2002-ben létezett volna a The Voice, valószínűleg részt vett volna benne: „Meglehet... Ez a helyzettől függ. 16 és fél éves korom óta élek Párizsban. Dolgoztam, hogy ki tudjam fizetni a lakásomat. Máshol ez nem ment volna. A saját életemet akartam élni és énekelni szerettem volna.”

A tehetségkutatóban aratott győzelme után Jenifer a toplisták élére került, s azóta töretlen sikernek örvend. Saját bevallása szerint férjétől (Maxim Nucci) tanult nagyon sok dolgot az évek során. „Voltak nehézségeim, de tagadhatatlan, hogy szerencsém volt. Folyton tanulok, mert mindent szeretnék tudni. Azt hiszem, a legtöbb dolgot a gyermekem (Aaron, 10 éves) apjától tanultam, főleg zeneileg.”

Napjainkban Jenifer elismert énekesnő, ám szívesen bizonyítana a mozivásznon is. „Nincs ellenemre, hogy több dologban is megmutathassam, mire vagyok képes. Elolvastam pár forgatókönyvet. Számomra azonban az a legfontosabb, hogy a történet igazán megragadjon. Énekes vagyok elsősorban, de egy filmszerep több kritikával járhatna. Ennek ellenére nem mondanék nemet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek