Starity

Újra mentor lesz Cheryl Cole

2014. március 11. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Háromévnyi kihagyás után visszatér a brit X Factorba a Girls Aloud egykori énekesnője és Simon Cowell is.

hirdetés
Újra mentor lesz Cheryl Cole

2008-ban szerződtették le a brit X Factor mentorai közé Cheryl Cole-t, aki egészen a 2010-es évadig pátyolgatta a versenyzőket, ugyanis egy évvel később az amerikai show-ban társult Simon Cowellhez, L.A. Reidhez, és Paula Abdulhoz. Szerződése két évre szólt, azonban mindössze egy év után kidobták, helyét pedig  Nicole Scherzinger vette át.

Később rengeteg pletyka napvilágot látott, többek között az is, hogy bepereli Cowellt és számtalan alkalommal híresztelték, hogy visszatér a tehetségkutatóba, de ez egyszer sem bizonyult igaznak. Most viszont kiderült, hogy ismét csatlakozhat a brit X Factor mentoraihoz, amiről maga Cheryl is örömmel számolt be közösségi profiljain.

„Képzeljétek el! Visszatértem! Lehet, hogy igazából is megszorongatom a nyakát #XFactor2014 – írta az énekesnő egy róla és Simonról készült kép társaságában, melyre az illetékes a következőképpen reagált a Twitteren: „Már hivatalos. Cheryl visszatér, de vigyázz, hogy mit kívánsz!”

A show-t sugárzó csatorna, az ITV reméli, hogy ezzel a lépéssel megnövekszik a nézők száma, ugyanis a tavalyi szezon – amit Sam Bailey nyert meg – produkálta az eddigi leggyengébb eredményeket a műsor történetében, míg a 2010-es évad, melyben utoljára volt látható Cheryl, közel 7 millióval több embert vonzott a képernyők elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek