Starity

Lea Michele királynőnek érezte magát Cory mellett

2014. március 13. 10:10   |   Szerző: VH1124

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lea bebizonyította, még ha az életünk fenekestül felfordul, akkor is megvan bennünk az erő, hogy megtaláljuk a boldogságot és a legjobbat hozzuk ki magunkból.

hirdetés
Lea Michele királynőnek érezte magát Cory mellett

Lea Michele az áprilisi Seventeen magazin címlaplánya lett, az új fotósorozat mellé pedig természetesen interjú is dukál. A színész-énekesnő őszintén vallott Cory Monteithszel való kapcsolatáról, az igaz szerelemről és új albuma dalairól.

„Úgy gondoltam, egy popalbum készítése nagyon jó móka lenne. Imádom Katy Perryt és Kelly Clarksont, de egyszer csak azon kaptam magam, hogy olyan érzelmes és drámai dalokat írok. Az album dalai kifejezik a mindent elsöprő szerelmet és azok minden fájdalmát. Visszatekintek, és mondhatom, hogy ez az én évem volt. Nincs olyan dal, amihez ne kötődnék 100%-osan.”

„Csak jó emlékeim vannak Coryról. Ő nem a függősége volt – sajnos az győzött. Mellette mindennap királynőnek éreztem magam. Attól a pillanattól, hogy azt mondta: 'a pasid vagyok', imádtam minden napot, amit vele tölthettem, és megköszöntem neki, hogy ő a legjobb barát a világon, és hogy miatta gyönyörűnek érzem magam.”

„Nagyon jól érzem magam a bőrömben. A Broadwayről jöttem – ott mindenki meztelen. Nem fogok meztelenül rohangálni körbe-körbe vagy ilyesmi, hacsak nem a saját házamban vagyok. Ma kisétáltam a hátsó kertbe meztelenül. Ne mondjátok el senkinek! A szomszédaim kiakadnának!”

Lea első albuma, a Louder március 4-én jelenik meg, és elmondása szerint minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldog legyen. „Felelősségemnek érzem, hogy Cody emlékét életben tartsam, és rávilágítsak arra, milyen csodálatos személy is volt ő valójában.”

A Seventeen magazinnak adott interjújában többek között a Glee is előkerült. „A Glee a legcsodálatosabb emberekből áll, akikkel valaha találkoztam. Mindannyian elvesztettük Coryt. Egy percre se gondoltam azt, hogy a forgatás befejezése az, amit igazán akarok. Forgatni már korántsem olyan nehéz, mint otthon lenni és véletlenül megtalálni Cory papucsát az ágy alatt. Volt egy munkánk és egy közös életünk – ez veled tart mindenhova, nem szabadulhatsz tőle csak a gyász miatt.”



Fotók: Kenneth Willardt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek