Starity

Közös filmben Benicio Del Toro és Tim Robbins

2014. március 13. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Perfect Day - Egy tökéletes nap - címmel forgatja háborús témájú filmjét Fernando Leon de Aranoa, Spanyolország egyik legnépszerűbb rendezője.

hirdetés
Közös filmben Benicio Del Toro és Tim Robbins

Az alkotás érdekessége, hogy ez lesz a rendező első angol nyelvű filmje, amelyben olyan hollywoodi sztárok kaptak főszerepet, mint  Benicio Del Toro és  Tim Robbins. A stábhoz tartozik még a francia Melanie Thierry (Babylon AD), Olga Kurylenko és a boszniai Fedja Stukan (In the Land of Blood and Honey).

A forgatás március 17-én kezdődik és várhatóan tíz héten át fog tartani a dél-spanyolországi Granadában.

Az ironikus címet viselő A Perfect Day egy humorral és feszültséggel átszőtt háborús dráma. A történet egy háborús övezetben dolgozó segítőkről szól, akik különbözőképpen állnak a munkájukhoz és a helyzethez, amibe belecsöppentek: Sophie (Thierry) még mindig segíteni akar az embereknek, Mambru (Del Toro) csak haza akar jutni, Katya (Kurylenko) valaha Mambrút akarta, Damir (Stukan) a háború végét várja, B (Robbins) pedig nem tudja, mit is akar.

Az A Perfect Day alapja a Paula Farias által írt, Dejarse Llover című regény – az írónő számtalan humanitárius mentőakcióban vett részt 1999 óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek