Starity

További fellépők a VOLT-on

2014. március 13. 18:06   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hurts, a Nero, a Modestep, a Karnivool, a Milky Chance és a Strypes is fellép július első napjaiban Sopronban a 22. VOLT Fesztiválon, amelyen 25. születésnapját ünnepli a Tankcsapda.

hirdetés
További fellépők a VOLT-on

„A VOLT Facebook-oldalán minden előzmény nélkül órákon belül ezernél is többen kérték, hogy 2014-ben térjen vissza a tavaly hatalmas sikert aratott Hurts. Már másnap felvettük velük a kapcsolatot, és szerencsénk volt, néhány nap alatt eljutottunk a megállapodásig, a Hurts július 5-én játszik a VOLT-on” – idézte Fülöp Zoltánt, az egyik főszervezőt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény.

Szintén jön Sopronba két brit elektronikus zenész és producer, valamint Alana Watson énekesnő Nero néven futó projektje. A dinamikus, progresszív popzenét július 4-én hallhatja a VOLT közönsége a nagyszínpadon. Érkezik a több mint tizenöt éve aktív ausztrál progrock csapat, a Karnivool, a londoni dubstep színtér meghatározó együttese, a Modestep, a reggae, a lounge és az alternatív folk elegyét játszó német Milky Chance duó, és a világsztár Arctic Monkeys július 6-ai koncertje előtt melegít be a négy ír tinédzserből álló Strypes.

„Az Arctic Monkeys érkezésével a VOLT egy nappal hosszabb lesz. Azok számára, akik meghosszabbítanák a fesztiválozást, egy kedvezményes kiegészítő, úgynevezett upgrade-jegyet bocsátottunk ki: a szokásos, négynapos bérlet mellett idén az Arctic Monkeys-koncertet is magában foglaló ötnapos bérletet és a koncertre ugyancsak érvényes, háromnapos, hétvégi bérletet is forgalomba hoztunk” – mondta Lobenwein Norbert, a másik főszervező.

A hazai könnyűzenei élvonal képviseletében a nagyszínpadon két hazai csapat lesz a fő műsorszám: a VOLT történetében eddig mintegy húsz alkalommal lépett színpadra a Tankcsapda, amely ezúttal 25. születésnapja alkalmából különleges show-ra készül július 4-én. Szintén a nagyszínpadon játszik a Quimby, amely idén csak néhány fesztiválfellépést vállalt. Biztos továbbá, hogy a VOLT-on zenél idén is a Punnany Massif és az Irie Maffia, továbbá – a rendezvény történetében először – Lajkó Félix és zenekara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek