Starity

Indul az ABC új sorozata, a Selfie

2014. március 13. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trek és a Sleepy Hollow sztárja, John Cho, valamint Karen Gillan kapták a főszerepet az ABC legújabb vígjátéksorozatában.

hirdetés
Indul az ABC új sorozata, a Selfie

A Star Trek sztárja, John Cho, akit legutóbb a FOX csatorna Az Álmosvölgy legendája című sorozatában láthattunk, az ABC legújabb, „egykamerás” vígjátéksorozatában, a Selfie-ben kapott főszerepet Karen Gillan mellett, amelyet A kondom el van vetve készítője, Emily Kapnek ír – számolt be a The Hollywood Reporter.

A Selfie a modern My Fair Ladyként értelmezhető, egy fiatal, önmegszállott huszonéves lányról, Eliza Dooley-ról szól (Karen), akit jobban érdekelnek a lájkok, mint az, hogy kedvelik-e őt az emberek. Egy nyilvános megaláztatást követően videója internetszenzáció lesz, és több követőre tesz szert, mint arról álmodott. John Cho a sikeres marketingszakértőt, Henryt alakítja, aki vásárra viszi Eliza bőrét.

Cho korábban olyan produkciókban volt látható, mint a FlashForward, az Ugly Betty, az Amerikai fater, a Total Recall, a Személyiségtolvaj, legközelebb pedig a Star Trek-franchise tizenharmadik epizódjában tűnik fel. Karen pedig legközelebb A galaxis őrzőiben lesz látható mint Nebula.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek