Starity

Anastacia új lemeze a Resurrection nevet viseli

2014. március 14. 10:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különleges hangú énekesnő megerősítette azt a híresztelést, miszerint a tavasszal megjelenő stúdióalbuma a Resurrection (Feltámadás) elnevezést kapta.

hirdetés
Anastacia új lemeze a Resurrection nevet viseli

Anastacia december elején elárulta, hogy a dalok írását befejezte, az új korong elkészült, ám azt szeretné, ha az egész tökéletes lenne, emiatt a megjelenésre májusig még várnia kell a nagyközönségnek. Majd elmondta, igazán boldoggá teszi őt a tény, hogy hosszú idő után újra új dalokat tárhat szeretett rajongói elé.

Az első kislemezhez tartozó videoklipet pedig még januárban forgatta le a kaliforniai Mojave-sivatagban található El Mirage Lake nevű tómedernél. A dal – mely hamarosan bemutatásra kerül – az új stúdióalbum előfutára is egyben, és mint kiderült, a Stupid Little Things nevet viseli.

Korábban egy rajongó egyébként már nekiszegezte a kérdést, miszerint az „Anastacia Part 2” név lesz-e a befutó, az énekesnő válasza pedig a következő volt: „Közel jársz az igazsághoz”, ám mint kiderült, a korong a Resurrection címet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek