Starity

Klippremier: Placebo – Loud Like Love

2014. március 14. 16:04   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit alternatív zenekar a mai nap folyamán publikálta a legújabb albumuk második kislemezéhez készült videoklipet.

hirdetés
Klippremier: Placebo – Loud Like Love

A zenekar múlt év szeptemberében adta ki hetedik nagylemezét, ami bár a kritikusokat megosztotta, meglehetősen jó eredményeket ért el, hiszen még a magyar eladási listákon is a tizenkettedik helyig feltornázta magát.

Erről a lemezről a Placebo e hónapban már kilenc alternatív videóval megörvendeztette rajongóit, azonban a mai nap folyamán még a Loud Like Love-hoz készült legújabb videó is felkerült a hivatalos VEVO-csatornájukra.

Még december 16-án derült fény arra, hogy megkezdődtek a forgatás munkálatai, amikor is a klipben szereplő amerikai színésznő, Alena Savostikova megosztott egy, a forgatáson készült képet a hivatalos Facebook-oldalán.

A videót – akárcsak az előzőt – Saman Kesh rendezte, éppen ezért a már Too Many Friends során megismert hangulat és történet fogad minket. Egészen pontosan az Unfortunate Details fantázianevet viselő történet második részét követhetjük figyelemmel, narrátorként pedig ezúttal is az Amerikai Psycho íróját, Bret Easton Ellist hallhatjuk – mialatt ismételten egy bulin, egy szerencsétlen véletlen eredményeként bekövetkezett haláleset hátterébe tekinthetünk bele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek