Starity

Megjelent az Epica új dala

2014. március 15. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban jelenik meg a holland szimfonikus metal-együttes hetedik stúdióalbuma, amelyről tegnap megjelent a The Essence Of Silence névre keresztelt kislemezes dal.

hirdetés
Megjelent az Epica új dala

Májusban dobja piacra immáron hetedik stúdióalbumát a holland zenekar, amely a The Quantum Enigma elnevezést kapta, tegnap pedig megjelentették erről az első hivatalos dalukat, a The Essence Of Silence-t, amely az első kislemezük is egyben.

Az új korong Mark Jansen, a csapat alapítója szerint a többinél jóval súlyosabb, de fellelhetők rajta a tipikus Epica-elemek is, és elmondása szerint sokkal inkább a Design Your Universe című albumukra hasonlít. A lemez Joost van den Broek producer közreműködésével készült és május elején jeleníti meg a Nuclear Blast lemezkiadó.

Az Epica eddig hat stúdiólemezt tudhat maga mögött, amelyek hatalmas sikereket ért el világszerte, valamint legutoljára egy szülinapi DVD-vel jelentkeztek, amely a 10th Anniversary nevet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek