Starity

Claire Holt elhagyja a The Originalst

2014. március 14. 19:07   |   Szerző: Vika09

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten jött a hír, és vele a hivatalos megerősítés is, hogy Claire kiszáll a sorozatból.

hirdetés
Claire Holt elhagyja a The Originalst
Fotó: The CW

Claire-t sokan a H2O című sorozatból ismerik, de már több, mint két évada a Vámpírnaplók szereplőgárdájának oszlopos tagja, szeptembertől pedig a The Originalsban, Vámpírnaplók spin-offjában látható főszerepben Joseph Morgan és Daniel Gillies oldalán.

Már az új széria indulásakor sem volt biztos, hogy Claire vállalja a munkát, de mivel megtette, senki sem számított a hirtelen távozásra, ráadásul már berendelték a második évadot, ahol így azonban már csak két ősi vámpír fog szerepelni a történetben.

Claire karaktere a március tizenegyediki részben tűnt fel utoljára, bár a készítők meghagyták a lehetőséget a visszatérésre is. Rebekah karakterét eredetileg csak 3-4 részre tervezték a Vámpírnaplókban, de a Mikaelsonok történetének sikere miatt maradtak, Claire pedig a The Originals női főszereplőjévé vált, ezért is döbbentette meg a hír a rajongókat.

A sorozat nézettsége egyébként egyre csökkent az elmúlt két hét során, pedig volt idő, mikor még az anyasorozatot sem nézték olyan sokan, mint az eredeti vámpírok történetét.

Julie Plec és Claire sem kívánta kommentálni az eseményeket, de annyi biztos, hogy Rebekah már nem tér vissza állandó szereplőként, mivel az ausztrál színésznő maga döntött a kilépésről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek