Starity

Megszületett az első McFly-baba

2014. március 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A McFly énekesnének, Tom Fletchernek meglátogatta a gólya a házát, és egy kisfiúval gyarapodott a Fletcher-Falcone család.

hirdetés
Megszületett az első McFly-baba

Még tavaly jelentette be Tom Fletcher, a népszerű brit McFly énekese, hogy ő és kiskori szerelme első gyermeküket várják, aminek persze mindenki nagyon örült. A tegnapi napon 7 órakor azonban ténylegesen megérkezett az első McFly-baba, a hírt pedig Tom azonnal meg is osztotta hűn szeretett rajongóival.

„Igen, Giovanna életet adott az elképesztően édes kisfiúnknak tegnap reggel 7 órakor. Egészséges, gyönyörű, és máris kicseréltük a pelusát. Akiket pedig érdekel, a Buzz Michelangelo Fletcher nevet kapta. És igen, halálosan komolyan mondtam, hogy Buzznak neveztem el az első gyermekünket.”

Az minden esetre biztos, hogy nem mindennapi nevet kapot Tom és Gio első gyermeke, de a lényeg, hogy egészséges és szép. A McFly, a Busted, a család és a közeli barátok is mind gratulációjukat küldik Gioéknak, valamint Tom videót és képet is ígért, amit izgatottan várunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek