Starity

Két új szereplő érkezik Beacon Hillsbe

2014. március 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf harmadik évadának hamarosan vége, ám a rajongóknak nem kell búsulniuk, hiszen a negyedik évad forgatási munkálatait már elkezdték.

hirdetés
Két új szereplő érkezik Beacon Hillsbe

A szokásostól eltérően a hosszú, 24 részes évad a jövő héten véget ér, ám a Teen Wolf stábja természetesen nem ül a babérjain, hiszen már megkezdték az új évad munkálatait.

Nemrég derült ki, hogy ismét új szereplők érkeznek Beacon Hillsbe. Az egyikük egy új lacrosse játékos lesz, akit a jóképű Mason Dye fog megformálni. A fiatal fiúról egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy tavaly kezdett el színészkedni, és nagyon jó barátok Kiernan Shipka színésznővel.

A másik szereplőt Khylin Rhambo fogja megformálni, és szintén lacrosse játékos lesz, viszont meleg. A 18 éves színész már három éve űzi a szakmát, több sorozatban is szerepelt, így számára nem annyira ismeretlen ez a terep.

A hírek szerint az egyik fiú természetfeletti képességekkel is rendelkezni fog, de nem árulták el melyikük. A Teen Wolf harmadik évada március 24-én fejeződik be, a negyedik évad pontos megjelenési dátuma pedig a hivatalos oldal szerint június 23.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek