Starity

Árulják Paul Walker megégett napszemüvegét

2014. március 15. 14:02   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentő híreket közölt a Emirates247, miszerint Paul Walker balesetekor viselt napszemüvegét piacra dobták.

hirdetés
Árulják Paul Walker megégett napszemüvegét

Az egész világot megdöbbentette a hír, hogy Paul Walker, a Halálos iramban-filmek sztárja 2013. november 30-án életét vesztette egy autóbalesetben. Az eset visszhangja azóta sem csengett le, sőt, mint kiderült, egy kaliforniai eladó még a színész balesetkor viselt, megégett napszemüvegét is árusítja – adta hírül a Emirates247.

A férfi elmondása szerint jelen volt a balesetkor, és egy a roncs melletti bokorban találta meg a már majdnem szénné égett napszemüveget. Továbbá kijelentette, hogy ő nem ellopta, hanem elrakta miután a tárgyat odavitte a rendőröknek, akik elküldték.

Az illető sétált a helyszínen és talált egy napszemüveget a roncs melletti borostyánbokorban. Megmutatta egy tisztnek, aki csak legyintett rá. A szemüveg piszkos volt, így becsomagolta egy zsebkendőbe és eltette a zsebébe.

A szemüveget azóta már aukcióra is bocsájtotta az eladó, emellett pedig még más, állítólag szintén a helyszínen talált tárgyakat is árul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek