Starity

Megnősült Nikki Sixx

2014. március 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint három együtt töltött év után vette feleségül kedvesét a Mötley Crüe legendás basszusgitárosa, Nikki Sixx.

hirdetés
Megnősült Nikki Sixx

Több, mint három együtt töltött év után vette végül feleségül kedvesét, a modell Courtney Binghamet a Mötley Crüe zenésze szombat délután a Los Angeles-i Greystone Mansionben mindössze 130 meghívott barát és családtag jelenlétében. Az esküvő mind Nikki, mind Courtney stílusát hűen tükrözte, ugyanis a gótikus rock elemeit keverték a francia vidéki táj jellegzetességeivel – már ami a díszítést és hangulatot illeti.

Nikki ugyan már két éve egy St. Barton tett vakáció során feltette Courtney-nak a nagy kérdést, az esküvő váratott magára, de úgy tűnik, megérte, hiszen a szerelmesek boldogabbak, mint valaha. Érdekesség, hogy az ara március 2-án a Bel Air Hotelben ünnepelte lánybúcsúját stylistjával, Halle Reummal, akitől egy falatnyi nyakba akasztós bikinit kapott ajándékba és némi segítséget, már ami a virágok elrendezését illette a lagzi alkalmával.

A 28 éves szépségnek az álomruhát sem kellett sokáig hajszolnia, ugyanis nagynénje a tulajdonosa a Janene's Bridal Boutique-nak Észak-Kaliforniában; a ruha külsejét pedig Jennifer Lawrence két évvel ezelőtti ruhakölteménye ihlette, melyet a színésznő az Oscar-gálán viselt.

Érdekesség, hogy Nikki számára ez már a harmadik próbálkozás a házasság kötelékében, ugyanis korábban 7 évig élt házasságban Brandi Brandt playmate-tel és 11 évig Donna D'Errico színésznővel. Úgy tűnik, rocksztárnak lenni sok előnnyel jár, többek között szépséges feleségekkel!

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek