Starity

Megjelent Az útvesztő előzetese

2014. március 18. 12:12   |   Szerző: Alison Lerman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai író, James Dashner népszerű trilógiájának első kötetéből készülő film előzetesét tekinthetitek meg.

hirdetés
Megjelent Az útvesztő előzetese

James Dashner közkedvelt trilógiájának első része azonos, Az útvesztő címmel kerül bemutatásra. A történet szerint Thomas, akit Dylan'Obrien alakít, egy liftben ébred és arra eszmél, hogy az egyetlen dolog, amire emlékszik, a keresztneve. A liftből kijutva egy tisztásra kerül, ahol fiúk csoportjával találkozik. Az ott töltött idő alatt rájön, hogy a fiúk minden nap úgynevezett Futárokat küldenek, hogy feltérképezzék a táborukat körülvevő útvesztőt amelynek falai mindig elmozdulnak. Thomas is futár lesz, és életcélja, hogy megfejtse az útvesztő titkát még akkor is, ha az élete kerül veszélybe.

Rajongók ezrei várták már tűkön ülve az előzetest, amit többszörös halasztás után, Amerikában este 10 órakor vetítettek le az MTV-n futó Teen Wolf című sorozat 3. évadának 23. része után. A tegnapi napon egy félperces teasert is kaptunk a készítőktől bemelegítésképpen, melyben a sorozat és a készülő film főszereplője, Dylan O'Brien tájékoztatott minket a megjelenésről.

A 20th Century Fox új filmje végül tegnap éjszaka debütált a csatornán, majd végül felkerült a nagyobb közösségi oldalakra és videomegosztó portálokra is. A filmben olyan színészek kapnak szerepet, mint Dylan O'Brien, a Skinsből ismert Kaya Scodelario, Will Poulter vagy Thomas Sangster.

A könyv többi kötete már megvásárolható a tengerentúlon, bár magyar fordításban még csak az első részt vehetjük a kezünkbe. A film előreláthatóan 2014 szeptemberében kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek