Starity

Angelique Boyer szakított párjával

2014. március 18. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia származású mexikói színésznő, Angelique Boyer és párja, José Alberto Castro három és fél év után búcsút intettek egymásnak.

hirdetés
Angelique Boyer szakított párjával

Az 51 éves producer, José Alberto Castro és a 25 éves színésznő, Angelique Boyer kapcsolata 2010-ben kezdődött el a Teresa című telenovella forgatása alatt. A páros néhány napja azonban úgy döntött, véget vetnek három és fél éves kapcsolatuknak. A pletykák elkerülése érdekében mindketten sajtóközleményt adtak ki:

„Kedves barátaink és média! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy ennek a csodálatos és szeretetteljes kapcsolatnak közös megegyezéssel véget vetettünk, mert ebben a pillanatban mindkettőnknek másfelé kell felelősséget vállalnunk, ami nem teszi lehetővé, hogy fenntartsuk szerelmünket. Kérjük, értsék meg, és ne generáljanak pletykákat, mert egyikünk sem fog nyilatkozni az ügyben. Köszönjük a megértést: Angelique Boyer és José Alberto Castro."

A sajtóközlemény ellenére többek között olyan pletykák kaptak szárnyra a tengerentúlon, miszerint Angelique gyermeket szeretett volna, José Albertónak azonban nincsenek ilyen tervei, így inkább a különválás mellett döntöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek