Starity

Aaron Paul él-hal a régi kocsikért

2014. március 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésszel interjút készített a National Post a Need For Speed premierjén.

hirdetés
Aaron Paul él-hal a régi kocsikért
Fotó: Anthony Mandler

Amikor tavaly utoljára láttuk Aaron Pault a tévéképernyőn, a naplementébe hajtott – azóta számos városban fordult meg, jelenleg a Fathers and Daughters című drámát forgatja Russell Crowe-val és Amanda Seyfrieddel Pittsburghben.

A 34 éves Emmy-díjas színész a Breaking Bad spinoffjában, a Better Call Saulban is visszatér, amely szeptemberben kerül a képernyőkre. Jelenleg a nemrég bemutatott Need For Speedben láthatják a rajongók – a Scott Waugh-rendezte filmben Tobey Marshallt alakítja, aki két év börtön után illegális versenybe száll, hogy megbosszulja barátja halálát.

Dominic Cooper, Imogen Poots, Ramon Rodriguez és Michael Keaton szereplésével egészül ki a gárda, de természetesen nem maradhatnak el a szupergyors sportkocsik sem – Koenigsegg, Lamborghini, Ferrari, Porsche, McLaren, Mustang, Jaguar és egy 1968-as Ford Torino is látható az akciófilmben.

hirdetés

Hogy még hihetőbbé tegyék a játékát, Aaron intenzív leckéket vett Georgiában, néhány nappal azt követően, hogy a Breaking Bad forgatása lezajlott Új-Mexikóban. A film New York-i premierje során örömmel mesélt a riportereknek a filmről és annak elkészítéséről.

– Hogyan sikerült ennyi klassz szerződést aláírnod a Breaking Bad után?
– Szeretek klassz színészek közelében lenni, általában terelgetnek a jó anyagok felé, így nézegettem forgatókönyveket is.

– Mi vonzott a Need for Speed felé?
– Hogy őszinte legyek, nem vártam sokat, amikor először olvastam. De örültem, hogy a filmet a karakter uralja, és a sztori nem csak a kocsikról szól.

– A karakterednek elég mély személyisége van. Egyetértesz?
– Igen, rá és a kapcsolataira fókuszáltunk. Ezért lepett meg annyi különböző szinten a film.

– Élvezted ezekkel a szupergyors kocsikkal való versenyzést?
– Ó, igen. A tény, hogy Steve McQueen is végigcsinálta a Bullittet, inspiráló volt. Az, hogy én viszem véghez az egészet, mindenféle CGI nélkül, megnyerő volt számomra, szóval belevágtam.

– Melyik a kedvenc kocsid? A Koenigsegg? A Lamborghini? A Ferrari?
– Nem, a '68-as Torino volt a legjobb, élek-halok értük; a klasszikusok rajongója vagyok.

– Autós pasas vagy kamerán kívül is?
– Igen, egy régi, '65-ös Shelby Cobrám van, amit hétvégén használok.

– Jól bírja még?
– Igen, néha, amikor parkolókban járkálok vele, beindul a többi kocsiban a riasztó, ahogy elhaladok mellettük. Ez nagyon gonosz!

– Apropó, gonoszság: Igaz, hogy Jesse Pinkman feltűnik a Better Call Saulban?
– (nevet) Nem tudom, még nem tudhatjuk, de benne lennék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek