Starity

Dalpremier: Alizée — Blonde

2014. március 18. 17:05   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 18-án a Blonde világszerte elérhetővé vált az iTuneson, és felkerült Youtube-ra is a hivatalos videó. A dal pörgős, vidám és fülbemászó, eddig pozitív kritikákat kapott.

hirdetés
Dalpremier: Alizée — Blonde

14 év után a Moi... Lolita és J'en ai marre énekesnője szőkére festette a haját, és készen áll arra, hogy visszatérjen egy új, hatodik albummal, melynek első kislemeze a Blonde című dal, mely március 18-án jelent meg.

A megjelenés alkalmából Alizée számos rádió vendége volt a nap során (RFM, France Bleu, Hotmix, NRJ...), hogy promótálja a dalt. A Blonde nem sokkal éjfél után jelent meg világszerte az iTuneson, ahonnan 1,29 euróért letölthető. A délelőtt folyamán a dal felkerült Alizée hivatalos YouTube–VEVO-csatornájára is.

A dalban Alizée olyan hírességekre vonatkozik, mint Madonna, Marilyn MonroeCatherine Deneuve, David Bowie és  Brigitte Bardot. Érdekesség, hogy sokan azon tanakodnak, vajon az énekesnő kislánya (Annily, 8 éves) mondja-e az Alizée nevet az átvezetésnél a felsoroltak után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek