Starity

Fürdőruhákat dobott piacra a modell

2010. augusztus 28. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű 24 éves Tori Praver Resolt nevű kollekciója 2011-ben fog debütálni, várhatóan a Miami Swim Weeken.

hirdetés
Fürdőruhákat dobott piacra a modell

Susset Cabrera újságíró ezúttal Tori Praver Sports Illustrated Swimsuit-modellel nyert találkozást. Ennek a hawaii származú lánynak nagyszerű ízlése van a fürdőruhákhoz, hiszen ő maga is Maui tengerpartjain nőtt fel. Manapság Tori a világot utazza, miközben élményeket és tapasztalatokat szerez más divattervezőktől. Emellett modellkedik: a Glamour, Cosmopolitan, vagy éppen az Elle címlapján is pózolt már egyszer-kétszer. A fürdőruha-kampányának már hivatalos oldala is van, a képeken maga Tori látható.

Legelőször is arra kíváncsi az újságíró, mikor jött rá Tori, hogy átlépne a modellkedésből az új karrierjébe: fürdőruhatervezővé?

Nos, Hawaiin nőttem fel, szóval a tengerparti öltözet és maga az óceán természetes számomra. Mindig is imádtam a fürdőruhákat; tele volt a szekrényem velük, szóval mindig is sejtettem, hogy szívesen tervezném őket. De teljesen nem voltam benne biztos addig, amíg a Sport Illustratednek nem kezdtem modellkedni, mert ez inspirált.

Mivel valóban rengeteg fürdőruha-katalógusban szerepelt már a szőkeség, számtalan gyönyörű helyen megfordult már. Leginkább Hawaiira szeret menni, de a Karib-szigeteket és Costa Ricát is a kedvencei közé sorolja.

És hogy mik a tervei ezután? A Surfrider Foundationnal dolgozik, hogy megtervezzenek egy olyan kollekciót, mely azon a szervezeten fog alapulni, ami a világ tiszta vizeit támogatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek