Starity

Norman Reedus is feltűnhet Sleepy Hollow-ban

2014. március 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walking Dead sztárja imádja a gonosz karaktereket, épp kapóra jöhet neki, hogy Az Álmosvölgy legendája producerei őt akarják a sorozatba.

hirdetés
Norman Reedus is feltűnhet Sleepy Hollow-ban

Daryl Dixon megformálója, Norman Reedus a Refinery29-nak adott interjújában bevallotta, hogy nagyon szereti, sőt kifejezetten vonzza valami őt a gonosz múlttal rendelkező karakterekhez, de nem zárná ki annak a lehetőségét sem, hogy valamikor komédiában tűnjön fel.

„Nagyszerű lennék vígjátékban. Talán én vagyok az egyetlen, aki azt hiszi, vicces vagyok, de szerintem tényleg az vagyok” – majd hozzáfűzte, az egyetlen szerep, amit nem fogadna el, ha az a halállal kapcsolatos. „Tudom, hogy manapság mindent újradolgoznak. Ha valaki megkérdezné, alakítanám-e Joe Buckot az Éjféli cowboyban, azt mondanám: 'Ez az ultimate kedvenc filmem, de tudnék-e jobbat, mint amit Jon Voight tett?' Megkísérelni sem lehetne; nem vállalnék el ilyen szerepeket.”

A napokban került megrendezésre a Sleepy Hollow PaleyFest, ahol a producerek elárulták, szívesen dolgoznának együtt Normannel a második évad során: „Mindenképp. Ha bármilyen színészt választhatnánk, mellette döntenénk. Remek lovas lenne. Még nem beszélgettünk vele ezzel kapcsolatban, de ha nyitott az ötletre, nyáron bele is vághatunk!”

A Sleepy Hollow második évadának forgatása május közepén kezdődik Wilmingtonban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek