Starity

Demi és Joe legjobb barátok?

2010. augusztus 28. 20:08   |   Szerző: Ency112

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi nemrég egy sajtótákoztatón arra kérdésre, hogy milyen a kapcsolata a szakítás után a Disney-sztárral, Joe Jonasszal, elég meglepő választ adott.

hirdetés
Demi és Joe legjobb barátok?

Mostanában nem lehet könnyű Deminek: a Jonas fivérrel a közelmúltban csúnyán szakítottak, de a fiú, úgy tűnik, máris túllépett rajta, hisz a Twilight egyik szereplőjével, Ashley Greene-nel kavar.

Lovato kisasszonyt legutóbb a Fox New Channel & Friends című műsorában faggatták a Joe-val való szakításáról. A kérdésre, hogy a kapcsolatuk milyen a kapcsolatuk, és egyáltalán a szétválás óta beszéltek-e, igen meglepő választ adott:

Nos... a kezdetek kezdetén legjobb barátok voltunk, aztán tovább vittük a dolgot a következő szintre, és nem működött a dolog. Mit tehettünk volna, mint hogy visszatértünk a régi formulához, és újra a legjobb barátok vagyunk...

Ez persze nagyon szépen és jól hangzik, de a valóság azonban sajnos egészen más. Ugyanis  a Disney Channel szerződést kötött Demivel, hogy nem beszélhet a Joe-val való megromlott kapcsolatáról, nehogy ártson a Camp Rock 2: Záróbuli hírnevének!

De vajon akkor mindezeket kivel osztja meg a fiatal színész-énekesnő?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek