Starity

Felbontotta szerződését az Evanescence

2014. március 20. 11:11   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felbontotta lemezkiadójával, a Wind-Up Recordszal kötött szerződését az Evanescence.

hirdetés
Felbontotta szerződését az Evanescence

Januárban számoltunk be arról, hogy Amy Lee, az Evanescence énekesnője beperelte a Wind – Up Recordsot ki nem fizetett honorárium és egyéb indokok miatt. Amy azt is állította, hogy a lemezkiadó, amelynél az Evanescence eddigi albumai megjelentek, szabotálni próbálta az együttest, és megpróbálta elérni, hogy az Evanescence játsszon „rádióbarátabb” dalokat.

A perről eddig sem az énekesnő, sem a kiadó nem nyilatkozott, de tegnap reggel Amy sokatmondó bejegyzést írt Twitter-oldalán:

„Ma, 13 év után először ismét szabad, független művész vagyok. Már nagyon rég vágytam erre, és most olyan boldog vagyok! HURRÁ!”

Több rajongóban felmerült, hogy ez a bizonyos szabadság esetleg az Evanescence végét jelenti, de Amy egy másik tweetben eloszlatta a kétségeket: „Ez a szabadság azt jelenti, hogy felbomlott a kiadóval kötött szerződés. Azt jelenti, hogy ha ki akarok adni valamit, akkor csak meg kell csinálnom. Azt jelenti, hogy szabad vagyok!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek