Starity

A legfiatalabb Kardashian lány is debütál

2010. augusztus 28. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Jenner a legkisebb a Kardashian-Jenner családban, de ő sem maradhat le a showbizniszben: a tv-ben és modellként egyaránt beindítani készül karrierjét.

hirdetés
A legfiatalabb Kardashian lány is debütál

A Keeping Up with the Kardashians című valóságshow mind az öt Kardashian lányról (Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie) szól: itt mutatták be először, hogy a 14 éves Kendall Jenner hogyan kezd bele első modellfotózásába, és ebben láthattuk azt is, amint egy évvel fiatalabb húga egy veszekedés után féltékenyen hagyja el a nappalijukat.

Úgy látszik, miután Kendallnak kellően sikrült beindítani karrierjét, Kylie Jenner sem tétlenkedik.

Khloe írta meg a blogján, hogy nagyon büszke rá, hiszen a 13 éves lányt választották az egyik műsorvezetőnek az America's Top Style Crushon – ez egy jó kezdőlöket lehet számára, hiszen bevallottan színésznő szeretne lenni.

De nemcsak ez az érdekesség történt az elmúlt hetekben, hiszen mindössze pár nappal később újabb hír érkezett: a 13 éves lány leszerződtetett a Searsszal, modellkedik nekik, már el is készültek az első képei.

Vajon nővére, Kendall mit szólt az egészhez?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek