Starity

Anastacia olasz tehetségkutatóban lesz látható

2014. március 20. 19:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő jövő héten egy olasz tehetségkutatóban fog feltűnni Kylie Minogue, Ricky Martin és Mary J. Blige oldalán.

hirdetés
Anastacia olasz tehetségkutatóban lesz látható

Anastacia nem olyan régen elárulta: rendkívül izgatott, mivel e hónapban végre visszatérhet Európába, később pedig kitudódott, hogy március 24-én egy olasz tehetségkutató műsorban, az Amici di Maria De Filippiben fog vendégeskedni. Olyan hírességek tűnnek fel az énekesnő mellett, mint például Kylie Minogue, Ricky Martin, Mary J. Blige, John Newman vagy a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválról ismert olasz Emma Marrone.

A Canale 5 nevezetű televíziós csatornán lesz látható a felvétel, viszont majd csak néhány nap elteltével kerül adásba. A műsorban speciálisan kiválasztott, 18 és 25 év közötti fiatalok vesznek részt, akik arra törekszenek, hogy hivatásos énekesek, dalszerzők és táncosok lehessenek.

Anastaciának egyébként bőven van oka az izgalomra, ugyanis a legújabb kislemezes dala hamarosan debütál, emellett a Resurrection című stúdióalbumra kevesebb mint két hónapot kell már csak várnia a közönségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek