Starity

Klippremier: Arch Enemy - War Eternal

2014. március 22. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új klippel jelentkezett az Arch Enemy, immáron új énekesnőjükkel a fedélzeten.

hirdetés
Klippremier: Arch Enemy - War Eternal

Pár napja jelentette be a svéd melodikus death-metalt játszó együttes, hogy 13 év után énekesnőjük, Angela Gossow kilépett. Angela természetesen nem tűnik el végleg a zenekar életéből, hiszen megmarad mint egykori zenésztársai menedzsere, csak ahogyan régebben fogalmazott, negyvenévesen már nem szeretne a színpadon hörögni, hanem inkább családjával akar foglalkozni.

Helyére a The Agonist egykori énekesnője, Alissa White-Gluz került, aki szerint nagy megtiszteltetés, hogy a kedvenc együttesének lehet a frontasszonya, habár ezt követően a The Agonisttel különváltak útjaik.

Az Arch Enemy júniusban jeleníti meg a tizenegyedik albumát, amelynek névadó dalához készült kisfilm Alissa és Nick Cordle első munkája az együttessel. A svédeket az új felállásban a magyar közönség is megtekintheti idén a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban megrendezésre kerülő Rockmaraton fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek