Starity

Klippremier: Anastacia – Stupid Little Things

2014. március 21. 13:01   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő hosszú idő után újra belevetette magát a zenei életbe, hosszadalmas és kitartó munkálatainak pedig meglett a gyümölcse: elkészült a legújabb videoklipje, amely a Stupid Little Things címet viseli.

hirdetés
Klippremier: Anastacia – Stupid Little Things

Anastacia az év elején sejtető üzenetet osztott meg rajongóival a legújabb munkálatait illetően, majd kiderült, hogy január 21-én vette kezdetét az új kislemezhez tartozó videoklip forgatása. Az énekesnő a helyszínre való érkezés előtt úgy fogalmazott, hogy ez egy olyan utazás lesz, amit sosem fog elfelejteni.

Egy ideig egyébként titokban tartotta a hollétét, ám később fény derült egyes információkra, amelyek szerint a kaliforniai El Mirage Lake nevezetű tómedernél zajlottak a munkálatok – mely a Mojave-sivatagban helyezkedik el –, valamint a koreográfus kilétét is megtudhattuk: nem más, mint Jason Myhre, aki korábban a Live At Last turné keretein belül dolgozott együtt Anastaciával.

A dal a legújabb nagylemez, a Resurrection előfutára, amely egy német rádióadón már többször is hallható volt az elmúlt egy hétben. Korábban pedig elmondta, nagyon hálás a rajongók türelméért, illetve megköszönte, hogy segítettek neki újra meglelni a művészetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek