Starity

Andy Serkis A dzsungel könyvével debütál rendezőként

2014. március 22. 10:10   |   Szerző: MTI

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andy Serkis, A Gyűrűk Ura-trilógia Gollumja rendezőként is bemutatkozik: ő készíti a Warner Bros. számára A dzsungel könyve új játékfilmes feldolgozását.

hirdetés
Andy Serkis A dzsungel könyvével debütál rendezőként

Serkis a film produceri munkáiban is részt vesz Steve Kloves és Jonathan Cavendish társaságában. A farkasok között a dzsungelben nevelkedő fiúról szóló film forgatókönyvet Callie Kloves írja Rudyard Kipling halhatatlan műve nyomán – számolt be róla a Variety.com hollywoodi portál.

Közben a Disney filmstúdió is nekilátott saját A dzsungel könyve-változatának, amelyet Jon Favreau rendez. A Warner Bros. decemberben még Alejandro González Inárritut szerette volna megbízni a film rendezésével, de ő elfoglaltságai miatt nem vállalta.

Serkis azért rendelkezik már némi rendezői tapasztalattal, ugyanis ő irányította A hobbit-trilógián dolgozó második stábot. A színész korábban King Kongot is eljátszotta Peter Jackson filmjében, A majmok bolygója: Lázadás című sci-fiben pedig Cézárt alakította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek