Starity

Szerdán startolt a The 100

2014. március 22. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán kezdetét vette a CW új sorozata, ami nagy érdeklődést váltott ki a nézőkből.

hirdetés
Szerdán startolt a The 100

A CW idei második reménysége debütált szerdán a csatornánál. A The 100 rekordpremiert futott, a pilot elérte a 2,73 milliós nézettséget, ezzel leelőzve az Arrow 2,42 milliós nézettségét (ami eddig a csúcstartó volt), illetve a csatornának 2010 óta nem volt ekkora középszezoni nézettsége (a Life Unexpected óta). Ha a jövő héten is legalább ennyi nézőt vonz a képernyők elé, bebiztosítja magának a második évadot.

A történet szerint a Földön atomháború dúlt, a túlélők egy úgynevezett bárkán éltek az űrben az elmúlt 97 évben. Az eredeti tervek szerint 100 évvel később küldtek volna embereket a Földre, de túlnépesedés miatt a 97. évben küldtek le 100 tinit (innen a cím is), hogy kiderítsék lakható-e a terület.

Főbb szerepben látható Eliza Taylor-Cotter (Clarke Griffin – az okos), Marie Avgeropoulos (Octavia Blake – a vagány és gyönyörű), Thomas McDonnel (Finn – a rosszfiú). Emellett feltűnik még a sorozatban a Grace klinika doktora, Isaiah Washington (kancellár), Kelly Hu, Bob Morley, Paige Turco és Henry Ian Cusick.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek