Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 24. 14:02   |   Szerző: Lilla06; Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande új tetkót varratott, Miley cicatetoválása gyorsan lekopott alsó ajkáról, Kate Middleton pedig ismét elbűvölt minket. Nézzük, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Adam Lambert Max Martinnal dolgozik

Ezen a héten megtudhattuk, hogy Adam Lambert stúdióba vonult, most azonban arról is beszámolt a Billboard.com, hogy nem kisebb névvel dolgozik együtt, mint veterán slágergyáros Max Martinnal. A felvételekről a brit dalszövegíró, Joe Janiak árulkodott: „Azt hiszem, ez az album nagyon ott lesz, mert hatalmas hangsúlyt fektetnek a dalszövegírásra és a hangzásra. Megpróbálják kihozni Lambert minden erősségét, és egyszerűen még jobbá tenni őt. Határozottan úgy gondolom, hogy nagyon érdekes, izgalmas lemez lesz.”

*

Kate Middleton és Vilmos herceg együtt ünnepeltek

A királyi pár együtt ünnepelte Szent Patrik napját az ír gárdával és néppel. Kate természetesen most is az eseményhez illő, gyönyörű, zöld ruhát választott!

*

Joe Jonas fotózáson

A Jones Brothers banda rajongói örülhetnek, hiszen a fiúk bár már párszor feloszlottak és „egyesültek”; még mindig nem tűntek el! Joe Jonas a héten részt vett egy fotózáson a Scene Magazine számára, ahonnan előkerült néhány színfalak mögötti fotó.

*

Miley Cyrus szájtetkója nem tartott sokáig

Az énekesnő nemrég sokkolta a világot újabb őrültségével, ugyanis egy sárga, könnyező macskát varratott szája belsejébe. Nemrégiben közzétett egy képet, amelyen a fent említett tetoválása már sokkal halványabban látszik, szinte már el is kopott. A képhez csak annyit fűzött hozzá, hogy a sárga tinta már csak kicsit látszik.

*

Ariana Grande új tetkót varratott

A Baby I énekesnője új tetoválással lett gazdagabb, de nem kell megijedni, nem a Harry Styles-féle óriási tetkókról van szó, hanem csak egy apró kis mintáról. Két szót varratott az amerikai énekesnő nyaka hátuljára: Mille Tendresse.

Mint kiderült, az idézet Ariana kedvenc filmjében, Az álom luxuskivitelben című Audrey Hepburn-drámában hangzott el. A Victorius sztárjának nem ez az első tetoválása, két évvel ezelőtt már varatott egy kis szívecskét két lábujja közé.

*

Jennifer Stone sellővé változott

A Varázslók a Waverly helyből sztárja nemrégiben részt vett egy fotózáson, amely a Project Mermaids nevű szervezet reklámjához készült, érdekessége, hogy Jennifer sellőként szerepel rajtuk. A programban részt vevő sztárok a tengerpartok védelmére hívják fel a figyelmet a képekkel, amelyhez most csatlakozott az amerikai színésznő is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek