Starity

Életeket követelt Tom Mison parókája

2014. március 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárjának parókája megélt már egy-két dolgot a forgatáson.

hirdetés
Életeket követelt Tom Mison parókája

A Sleepy Hollow első évada hat cliffhangerrel végződött, ám Alex Kurtzman és Bob Orci, akik a 2009-es és 2013-as Star Trek történetét is írták, elárulták, az, hogy Ichabod és Abbie két külön világban vannak jelenleg, nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy shippeljék őket. A forgatókönyvírók azonban újabb csavart terveznek: „Most, hogy Katrina valamennyire köztünk van, nyilvánvalóan forró románcot fogtok látni Abbie és egy sármos fiatalember között, amiről tudjuk, hogy a rajongók utálni fogják.”

Nicole Beharie, az Abbie-t alakító színésznő hozzáfűzte, reménykedik abban, hogy ő is dönthet az új fiúról: „Megkérdeztem őket, én is része lehetek-e a casting bíráinak. Szeretném tudni, milyen a pasas, elég magas, jóképű és erős-e számomra.”

Ennek ellenére Tom Mison reménykedik abban, hogy egyszer sor kerül egy Ichabbie-csókra is – tudományos okokból, természetesen... „Ha elcsattan egy csók, az emberek megőrülnek vajon érte? Megérné megtenni, hogy meglássuk, az internet összeomlik-e.”

hirdetés

Kurtzman megerősítette, hogy a második évad egyelőre, úgy fest, 15 epizódból fog állni, és Ichabodnak eszében sincs megválnia a gönceitől, mivel, ahogy Mison mondaná: „A paróka és a kabát nélkül sajnos semmi sem vagyok.”

Bár a fanoknak tudniuk kell, embert próbáló a paróka viselése, különösen a 33 fokos hőségben: „Észak-Karolinában forgattunk a nyáron, a 33 fokos kánikulában, és el sem tudom mondani, milyen jó érzés megszabadulni a nap végén a parókától. Egy éjszaka az erdőben forgattunk, és végre levehettem a parókát – öt szúnyogot találtunk benne, amik valahogyan utat törtek, és mind meg is haltak odabent. Bűbájos ez a televíziózás.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek