Starity

Celebkedvencek - V. rész

2014. március 24. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ötödik részében megismerkedhettek többek között Britney Spears, Jessica Simpson, Kellan Lutz, Miranda Kerr és Robert Pattinson kutyájával is.

hirdetés
Celebkedvencek - V. rész

Amber Skye és Nali

Közel két éve vette magához a Beauty and the Beast Torija mini-huskyját, vagy másnéven Klee Kaiként is ismert kislány kutyát, akinek a Nali nevet adta. Azóta az apró eb jócskán megnőtt, ám ugyanolyan energikus maradt és még a mai napig nem nagyon hagyja aludni gazdáját, ha játszani támad kedve.

Britney Spears és Hannah

Az énekesnő apró, Hannah névre hallgató yorkie-ja mindössze négy hónapja, 2013 novemberében ünnepelte első születésnapját, azonban már sok mindenen keresztül ment, hiszen alig pár hónaposan súlyos betegséggel küzdött, amiből viszont szerencsésen sikerült kilábalnia.

Az édes kislány kutyusnak egyébként saját Twitter-profilja is van és közel 60 ezer követővel rendelkezik.

Debby Ryan és Presley

2010-ben kapta születésnapjára barátaitól a csöppnyi négylábút a Disney üdvöskéje, aki után már évek óta vágyakozott. A névválasztással azonban hadilábon állt, így rajongói segítségét kérte, végül pedig a Presley-re esett választása.

Jessica Simpson és Daisy

Ex-férjétől,  Nick Lachey-től kapta ajándékba még 2004-ben a karamellszínű Maltipoo fajtájú kislány kutyust Jessica, aki egészen 2009-ig volt hű társa, amikor is egy prérifarkas a szeme láttára ragadta el az apróságot. A kétgyermekes színész-énekesnőt rendkívül megrázta szeretett kiskutyájának elvesztése, napokig ki sem lépett az utcára.

Kellan Lutz és Kola

Élete szerelmének és legjobb barátjának nevezte még egy 2009-es interjú során a sármos színész rendkívül energikus, Kola névre hallgató kislány kutyáját, akit mindenhova magával visz: együtt túráznak, futnak és alszanak egy hatalmas ágyban, ahonnan természetesen Kola kitúrja gazdáját.

Kellan egy állatmenhelyről fogadta örökbe kedvencét, akivel gyakran buzdítják arra az embereket különböző kampányokban – például a PETA-nak – és interjúkban, hogy ne vásároljanak, hanem inkább mentsenek meg egy állatot a menhelyekről.

Miranda Kerr és Frankie

A modell már évek óta egy fedél alatt él Frankie-vel, a lány Yorkshire terrierrel, akivel szinte össze vannak nőve: fotózások alkalmával is magával viszi az ausztrál szépség a pöttöm kutyust, sőt, volt már példa arra is, hogy együtt pózoltak a fotósnak, de maga Miranda is gyakran bizonyítja, hogy Frankie rendkívül fotogén, ugyanis rengeteg fotót tölt fel róla közösségi profiljaira.

Phoebe Tonkin és Bailey

Lassacskán már két éve lesz, hogy a The CW sztárja magához fogadta Bailey névre keresztelt Yorkie-ját, akit rögtön be is mutatott a Twitteren követőinek. A négylábúért nem csak a rajongók, hanem Phoebe egyik legjobb barátnője, Claire Holt is egyenesen odáig volt, aki már rögtön másnap megismerkedhetett vele.

Rachel Bilson és Thurmen Murmen

Egy Dél-kaliforniai menhelyről fogadta örökbe a Hart of Dixie sztárja a keverék szőrmókot, aki különleges helyet foglal szívében, hiszen rendkívül nehéz számára, ha sok időt kell különtöltenie kedvencétől, amikor utazik, de a legtöbbször próbálja magával vinni mindenhova Thurmen Murment.

Robert Pattinson és Bear

Amíg egy párt alkotott a Twilight két sztárja, közösen nevelték Bear nevű keverék kutyusukat, akit úgy fogadtak örökbe egy menhelyről, azonban miután szakítottak, a négylábú Pattinsonhoz került.

Vastag Tamás és Lizi

A magyar X-Faktor felfedezettje igazi állatvédő, hiszen nem elég, hogy saját Golden retriverét is úgy fogadta örökbe, a Fresnapffal közösen két éve még egy kampányt is indítottak, melynek keretén belül az Igazi társ című dalának két verzióját tartalmazó lemez minden vétele után 200 forinttal támogatták az Illatos úti állatmenhelyet.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek