Starity

Új NCIS-csapat költözik New Orleansba

2014. március 24. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnap mutatkozik be Amerikában a legújabb NCIS-csapat, akik New Orleans városában üldözik majd a bűnözőket.

hirdetés
Új NCIS-csapat költözik New Orleansba

A hazánkban is népszerű 2003-ban indult NCIS című sorozat sikere töretlen Amerikában, így senki sem lepődött meg, mikor az alkalmanként 20 millió nézőt képernyők elé vonzó produkció 12. évadát is berendelte a CBS csatorna. A JAG – Becsületbeli ügyek című szériában bemutatkozott történet 2009-ben egy spin-offot kapott. Az NCIS: Los Angeles csapatát az NCIS Legend című dupla epizódjában ismerhettük meg.

Tavaly az NCIS: Los Angeles Red című duplaepizódjában új teamet mutattak be, akik az országot járva üldözik a bűnözőket. A csapat bemutatkozása azonban nem sikerült, így a sorozat nem kapott berendelést.

Most azonban új történettel próbálkoznak a készítők: New Orleansban indítanának egy új csapatot. Március 25-én lesz látható az amerikai CBS csatornán az NCIS azon része, amelyben először láthatjuk az új embereket. Az epizódot aztán április 1-jén követi a folytatás. Ha a duplaepizód jól teljesít, ősszel indulhat is az NCIS: New Orleans.

Az új sorozatban olyan sztárok szerepelnek majd, mint Scott Bakula, Lucas Black, Paige Turco, vagy éppen Zoe McLellan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek