Starity

Itt az X-Men új előzetese

2014. március 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A májusban bemutatásra kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjaihoz új előzetest és posztert kaptunk.

hirdetés
Itt az X-Men új előzetese

A 2011-es X-Men: Az elsők című film folytatásában ismét összeáll a mutáns szereplőgárda, élen Sir Patrick Stewarttal, Ian McKellennel és fiatalabb énjeikkel: James McAvoyjal és Michael Fassbenderrel.

Március 24-én újabb plakátot lepleztek le, amelyen Farkas, Misztik, Bestia, Ciklon, Árnymacska, X professzor és Magneto láthatóak.

A Bryan Singer-rendezte blockbusterben az eredeti trilógia karakterei csatlakoznak X professzor és Magneto fiatal énjeihez, hogy megváltoztassák a múltat és megelőzzék a katasztrofális jövőt.

A fent említett neveken kívül olyan sztárok tűnnek fel a május 23-án bemutatásra kerülő filmben, mint Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Nicholas Hoult, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Daniel Cudmore, Fan Bingbing, Boo Boo Stewart, Evan Peters, Lucas Till és Evan Jonigkeit, Anna Paquin jeleneteit viszont kivágták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek