Starity

Adam Scott váltja John Cusackot

2014. március 25. 15:03   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karácsonykor érkezik a Hot Tub Time Maschine második része, ám az eredeti gárdából csak pár szereplő tér vissza, és John Cusack nélkül készül el.

hirdetés
Adam Scott váltja John Cusackot

A Vissza a jelenbe 2010-ben került bemutatásra John Cusack főszereplésével, aki a második részre már nem írta alá a szerződést, így újabb színészt kerestek helyére, aki majd eljátssza Adam karakterét; helyére Adam Scott került.

A korábbi gárdából pár szereplő visszatér, ilyen például Craig Robinson, Clark Duke, Rob Corddry és Lizzy Caplan, viszont a rajongók nagy bánatára Sebastian Stan sem lesz látható a második részben.

A filmet a jelenlegi hírek szerint idén decemberben szeretnék bemutatni, rendezője Steve Pink maradt, valamint a forgatókönyvíró sem változott, a második részhez is Josh Healdet kérték fel. Az Egyesült Államokban december 25-én kerül a mozikba, míg az Egyesült Királyságban és Ausztráliában egy nappal később, 26-án mutatják be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek