Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2014. március 27. 17:05   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kik dolgoznak új klipen? Ki titkolózik? Vagy éppen ki váltott stílust? Olvass tovább a részletekért!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Selena Gomez titkos projekten dolgozik

Selena Gomez gondolkodtató elé állította rajongóit, mikor megosztott egy képet rajongóival, miszerint egy titkos projekt kellős közepén van. Talán filmet forgat, vagy egy új videó várható? Miss Gomez egyelőre nem adta meg a választ.

*

Calvin Klein Justin Bieberrel reklámoz?

Justin Bieber rendszeresen reklámozta Calvin Klein alsónadrágjait koncertjein, de most talán ténylegesen a márka egyik arca lesz?

Mi lenne, ha egy Calvin Klein kampányban lennék? A hozzászólásban: igen vagy nem - érdeklődött a Twitteren egy kép alatt rajongóitól. Arról viszont, hogy mennyire gondolta komolyan a dolgot, vagy tényleg szerződést köt a céggel, nincsenek pontos információk.

*

Ariana Grande új videót készít

Hamarosan új videóval örvendezteti meg rajongóit Ariana Grande, amit menedzsere, Scooter Braun osztott meg. „Nem mennek ki ezek a dalok a fejemből! Lőni kell egy videót az első kislemezhez, amilyen hamar csak lehet! - célzott a készülő CD-re, amelynek megjelenése várhatóan nyárra lesz esedékes.

*

Bella Thorne stílust vált?

Újabb filmen dolgozik Bella Thorne, melynek címe Amityville. Az általa megformált karakter pedig teljesen eltérő stílusú, mint amilyet eddig megszokhattunk a Disney egykori üdvöskéjétől.

Sminktesztelés az új filmemhez, az Amityville-hez, melynek munkálatait jövő héten kezdjük el! Egy kicsit sötét... Tudom. Új karaktert próbálok ki - csiripelte.

*

Hidegben forgatott a One Direction

Nem csak Ariana Grande dolgozik új videoklippen, ugyanis a One Directionös srácok is belemerültek a munkába, de nem is akárhogy: -35 fokban dolgoztak! A videót Clevedon Piernél Somersetben filmezik, az Egyesült Királyságban.

Köszönöm mindenkinek a mai videóért a munkát! Nagyon hideg volt. Nagyon sokra értékelem az időtöket és az erőfeszítéseteket!- köszönte meg a munkát Niall Horan a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek