Starity

Jordin Sparks megsérült előadás közben

2010. augusztus 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks tegnapi napja biztos, hogy felejthetetlen. Tegnap két előadást is meg kellet tartania, de a második közben baleset történt az énekes-színésznővel.

hirdetés
Jordin Sparks megsérült előadás közben

Jordin Sparksnak a show közben kibicsaklott a bokája, ami miatt hatalmas fájdalmai lettek a 20 éves sztárnak, de ő ennek ellenére befejzte a műsort. Viszont elnézést kért a rajongóktól Twitteren:

„Ma este, az első felvonás alatt, a cipőm miatt kibicsaklott a bokám. Nagyon fájt. De sikeresen befejeztük a műsort. Köszönöm nektek, hogy eljöttetek; sajnálom, hogy nem tudtam aláírni, de be kellett mennem az ottani orvoshoz, aki pedig gyógytornára kötelezett. Nagyon fájdalmas most járnom és állnom is. Kérem tőletek, hogy küldjétek el a színházba a képeket, lapokat, vagy bármit, és én lebélyegzett borítékban vissza fogom juttatni. Köszönöm a megértéseteket, ez jelenti számomra  a világot. Szeretlek titeket, skacok.” – írta.

A sérülés ellenére Jordin nem mondta le a következő műsorokat, hiszen nehéz lenne új Ninát keríteni, s neki ez volt az álma. Tehát ma is, és továbbra is színpadra fog állni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek